GLENN MILLER ORCHESTRA v Bratislave

GLENN MILLER ORCHESTRA v Bratislave

03/Okt

Glenn Miller Orchestra má prekvapenie iba pre slovenských fanúšikov. Vypočujte si ho v januári 2019 v Bratislave! Legendárny swingový orchester koncertuje po celej Európe a začiatkom roka 2019 príde aj do Bratislavy. Užite si príjemný koncert plný nestarnúcich hitov.

Glenn Miller Orchestra je najslávnejší swingový orchester na svete a príde zahrať do Bratislavy koncert, ktorý bude plný obľúbených hitov. Moonlight Serenade, či In The Mood si chodia vychutnať naživo tisícky fanúšikov a koncerty po Čechách a na Slovensku bývajú beznádejne vypredané.

Turné muzikantom začína už od 7. januára 2019 v českých mestách a zavŕši ho slovenské vystúpenie v Bratislave, 15. januára 2019.

,, Každé dva roky svoj program meníme, ale tie najdôležitejšie skladby, ako napríklad In The Mood, alebo Moonlight Serenade nemôžeme nikdy vynechať ‘‘, tvrdí Wil Salden, dirigent orchestra.

,,Priniesli by ste nám tento rok niečo špeciálne a nové? ‘‘  –  opýtali sme sa pána Wil Saldena.

,,Mali sme veľké turné v Európe – v Taliansku, Rakúsku, Nemecku, ale pre Čechy a Slovensko máme pripravené vždy niečo špeciálne a zvláštne! Dnes vám to neprezradím, ale budeme mať pre vás prekvapenie – pár melódií špeciálne pripravených len pre vás. Máme radi vaše publikum a je nám potešením tu hrať. Čo bude to prekvapenie zistíte, keď prídete na koncert! ‘‘  – povedal Wil Salden, dirigent a kapelník tohto skvelého swingového zoskupenia.

Koncert Glenn Miller Orchestra je na Slovensku veľmi populárny. Vďaka nostalgickej atmosfére, ktorú vyvoláva hudba 40. rokov, podujatie navštevuje prevažne vyspelejšie publikum, ale často sa aj mladí nechajú uniesť na vlne hravého swingu. Veľká sála Istropolisu je pravidelne vypredaná a viacerí návštevníci si chodia tento jedinečný zážitok zopakovať každý rok.  

Vstúpte do nového roka s príjemným koncertom, ktorý sa bude niesť v swingových a jazzových melódiách. Glenn Miller Orchestra už 15.1.2019 v Istropolise v Bratislave.