ONE REPUBLIC - TS

ONE REPUBLIC - TS

05/Nov

O VSTUPENKY NA KONCERT ONEREPUBLIC V BRATISLAVE JE ENORMNÝ ZÁUJEM Vstupenky na bratislavský koncert OneRepublic idú doslova na dračku. Kapela, ktorá sa s hitom Counting Stars už 12 týždňov drží v prvej päťke UK Chart, pričom dva týždne bola táto skladba na samom vrchole, vystúpi vo februári 2014 v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Napriek tomu, že od spustenia vstupeniek do predaja prešli len tri mesiace, už je predaných viac ako 4000 vstupeniek.

Program skupiny OneRepublic je naozaj nabitý. OneRepublic bude headlinerom koncertu pre Teenage Cancer Trust, ktorý sa bude konať 27.marca 2014. Teenage Cancer Trust je  charitatívna organizácia, zameraná na potreby tinedzerov, chorých na rakovinu.

Tieto charitatívne koncerty majú dlhoročnú tradíciu. Každy rok sa konajú v Royal Albert Hall v Londýne a od ich vzniku stihli zarobiť viac ako 17 miliónov libier.

Koncerty pre Teenage Cancer Trust sú mimoriadne prestížnou akciou, na ktorej v minulosti hrali také hviezdy ako je sir Paul McCartney, kapela Pulp, či ex-Oasis, Liam Gallagher. Tento rok sú headlinerom práve OneRepublic.

 

Nečakajte a zakúpte si vstupenku na koncert tejto skvelej skupiny čím skôr.