Paul Kalkbrenner ohlasuje svojho predskokana pre slovenských fanúšikov

Paul Kalkbrenner ohlasuje svojho predskokana pre slovenských fanúšikov

07/Jan

Bratislava, 7. január 2019 - Jeden z najlepších elektronických hudobníkov sveta, Paul Kalkbrenner príde do Bratislavy už 7. marca 2019. Fanúšikovia, ktorí sa chystajú na koncert sa môžu tešiť skvelej novinke. Slovenským predskokanom bude energický DJ EKG.

Jeden z najlepších slovenských DJov je na scéne od roku 2003. Počas večera odohrá set v štýle parties Sunset Boulevard, ktoré sám organizuje na výnimočných miestach pri západe slnka.

DJ-a EKG si vybral priamo manažment Paula Kalkbrennera: “Posielali sme viacero návrhov našich skvelých DJov, robiť support Paulovi Kakbrennerovi malo záujem viacero zaujímavých mien našej scény. Ako jediný bol zatiaľ jednoznačne zvolený Miro Ekcer aka EKG. Bude to vynikajúci warm up pred samotným vystúpením Paula Kalkbrennera” uviedla agentúra XL promotion, ktorá koncert organizuje.

Charizmatický EKG sa na tento večer mimoriadne teší: “Je to pre mňa veľká pocta robiť warm up takému velikánovi. Ďakujem manažmentu, že ma vybral Posnažím sa vyhovieť aj náročnejšiemu publiku a zahrať sound, ktorý prezentujem na svojich akciách Sunset Boulevard.”

Paul Kalkbrenner vydal najnovší, v poradí ôsmy album s názvom ,,Part Of Life”. Odzrkadľuje sa v ňom jeho posledné desaťročné obdobie plné hrania pred neustále rastúcim publikom. ,,Part Of Life” nasleduje hneď po trilógii ,,Back To The Future (2016), ktorá zaznamenáva príchod techno hudby do Berlína koncom 80. tych rokov.