Súťaž o jedinečné CD s podpisom autora projektu Vivaldianno

Súťaž o jedinečné CD s podpisom autora projektu Vivaldianno

05/Apr

Zapoj sa na našom Instagrame do jednoduchej súťaže a CD s autogramom môže byť tvoje!

Na našom Instagramovom profile aktuálne súťažíš o CD Vivaldianno s podpisom autora projektu Michala Dvořáka. Michal je český producent, skladateľ, textár, autor filmovej a scénickej hudby. Viacerí ho môžete poznať ako člena kapely LUCIE, kde hrá na klávesové nástroje. Momentálne úspešne pracuje na projekte Vivaldianno, ktorý je absolútnym unikátom medzi kultúrnymi podujatiami roka 2019.

Koncertná šou rozpráva príbeh génia barokovej hudby Antonia Vivaldiho.

V roku 2019 vystupuje VIVALDIANNO RELOADED s novým hviezdnym obsadením. Autora a producenta Michala Dvořáka, doplnia špičkoví mladí hudobníci, akými sú koncertný majster Českej filharmónie Jiří Vodička, populárna violončelistka Terezia Kovalová a jedna z najžiadanejších huslistiek svojej generácie Martina Bačová. 


Art-rockovú energiu dodáva symfonické kvarteto, elektrické a akustické gitary, perkusie, etnické nástroje a bicie súpravy.

VIVALDIANNO RELOADED využíva najmodernejšie technológie svetelných a laserových technológií. Hudobný a obrazový zážitok umocňujú úchvatní zrkadloví ľudia Mirror Family a tanečníci v choreografii, ktorú pre projekt vytvorila Leona Qaša Kvasnicová

Predstavenie si môžete pozrieť už 10.4.2019 v Inchebe Expo Arene o 20:00 hod.