LORD OF THE DANCE - zmena termínu predstavenia

LORD OF THE DANCE - zmena termínu predstavenia

17/Dec

Turné Lord of the Dance sa presúva na rok 2022. S veľkou ľútosťou musíme oznámiť, že predstavenie Lord of the Dance, ktoré malo byť súčasťou česko-slovenského turné vo februári 2021, bolo z dôvodu pretrvávajúcej neistoty, spojenej s pandémiou COVID 19 a vyhláseniami a nariadeniami vlády SR, preložené na rok 2022. Nový termín pre Bratislavu je 25. február 2022

Turné Lord of the Dance sa presúva na rok 2022 

 

S veľkou ľútosťou musíme oznámiť, že predstavenie Lord of the Dance, ktoré malo byť súčasťou česko-slovenského turné vo februári 2021, bolo z dôvodu pretrvávajúcej neistoty, spojenej s pandémiou COVID 19 a vyhláseniami a nariadeniami vlády SR,  preložené na rok 2022. 

 

Nový termín pre Bratislavu je 25. február 2022 

 

Uvedomujeme si sklamanie fanúšikov Lord of the Dance a aj všetkých, ktorí sa na tomto projekte podieľali. Žiaľ, nemôžeme s touto situáciou nič robiť. 

 

Všetky vstupenky ostávajú v platnosti. 

 

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu písomne požiadať o vrátenie vstupenky najneskôr do 17.1.2021! Od tohto dátumu bude vstupenka automaticky presunutá na rok 2022 bez možnosti refundácie.

Štát ustanovil zákonnú lehotu na vrátenie vstupného za lístky 13 mesiacov od pôvodného termínu konania podujatia, budeme sa však snažiť vybaviť vašu požiadavku čo najskôr.

 

Ak ste si zakúpili vstupenku on-line

Žiadosť zašlite na dresu reklamacie@xl.sk s priloženou vstupenkou v elektronickej podobe (najlepšie ako PDF) spolu s dokladom o zaplatení.

Ak ste platili cez TrustPay, budú vám peniaze vrátené na rovnaký účet. Ak ste platili platobnou kartou, zašlite nám prosím aj potvrdenie o zrealizovanej transakcii a peniaze vám pošleme späť na tento účet.

Dôležité:

MENO (názov účtu), IBAN, VSTUPENKA, DOKLAD O ZREALIZOVANEJ TRANSAKCII

V prípade nejasností, alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na adrese: reklamacie@xl.sk

 

LORD OF THE DANCE sa na Vás teší skoro presne o rok.