BERNHOFT prináša do Bratislavy éterickú speváčku Magdalenu

BERNHOFT prináša do Bratislavy éterickú speváčku Magdalenu

24/Jan

Magdalena Grabher je zaujímavou umelkyňou, ktorá pochádza zo západného Rakúska. Nórsky skladateľ, producent a spevák BERNHOFT si ju prizval na niektoré zo svojich koncertov v rámci aktuálneho turné. Magdalena sa tak predstaví aj fanúšikom v Bratislave, aby odohrala koncert v MMC klube, dňa 4.2.2019.

Magdalena je nepopierateľný talent. Svoju hudbu komponuje miešaním nových technológí s tradičnou skladbou piesní. Speváčka je ďalším potvrdením, že multi- talentovaní ľudia existujú. Počas svojho spevu hrá na gitare, klávesoch a ovláda loopovací system, zároveň svojim piesňam dodáva neuveriteľnú harmóniu.

Toto žieňa je absolútne sebestačné, jej pisene hrajú odtieňmi jazzu, popu a svetovej, mainstreamovej hudby, ale s pridaním energie a emócií. Na pódiu vystupuje sama, ale dokonale nahrádza zvuk celej kapely!

Jej mimoriadna show vtiahne každého poslucháča bez ohľadu na to, akú hudbu máte radi, pretože v jej tvorbe si každý pride na svoje.   

Magdalenin debutový album "Grey Dress" vyšiel v roku 2017 a predstaví sa s ním aj na koncerte v Bratislave. Nasledovať bude koncert unikátneho BERNHOFTA s kapelou The Fashion Bruises, ktorý svojou muzikálnosťou, jemným R&B a popom navodí publiku veľmi príjemný večer.

Bernhoft & The Fashion Bruises vystúpia naživo 4. februára 2019 v Bratislave, v MMC klube. Vstupenky si môžete zakúpiť u organizátora koncertu, na www.xl.sk