Lina Mayer - predskokan XAMBASSADORS

Lina Mayer - predskokan XAMBASSADORS

30/Jan

X Ambassadors ohlasuje svojho predskokana pre slovenských fanúšikov Bude ním slovenská popová speváčka Lina Mayer, ktorú si vybrala samotná kapela X Ambassadors spomedzi viacero uchádzačov.

Lina Mayer je jednou  z najvýraznejších tvári súčasnej popovej hudby na Slovensku. Je autorkou mnohých rádiových hitov ako Personal sky, ktorý speváčku katapultoval na vrchol rádiových hitparád.  Postupne si tak začala získavať pozornosť médií a fanúšikov, o čom svedčí aj rádiové ocenenie Objav roka 2016 a Speváčka roka 2017 rádia Európa 2. Nasledovali ďalšie úspešné rádiové single ako Nothing, či Don't leave me now.  Tie  speváčka spolu s ďalšími skladbami pretavila do svojho štúdiového albumu vydanom v apríli 2019. Ten jej pokrstila acapellová formácia Fragile, ktorej je zároveň aj členkou. Pravidelne koncertuje nie len s nimi, ale aj s vlastnou kapelou, objavila sa aj v mnohých úspešných televíznych projektoch a zložila a naspievala tiež titulnú skladbu k českému filmu Pojedeme k moři (r. Jiří Mádl). 

Sympatická Lina Mayer sa na tento večer mimoriadne teší: "X ambasadors sú skvelá kapela, ich skladby nechýbajú v mojom playliste, a teraz sa s nimi vystriedam na jednom pódiu. To je skvelé! Som poctená, že si ma vybrali ako predskokanku, je to pre mňa zároveň hudobná aj umelecká výzva, podať čo najlepší výkon a spraviť dobru šou pre ich fanúšikov, medzi ktorých patrím aj ja. " 

X Ambassadors prichádzajú do Bratislavy s ich najnovším albumom "ORION". Okrem nového albumu, ktorý vydali v roku 2019, XA stihli spolupracovať aj s americkým muzikantom, DJom a producentom "Illenium". Nicholas D. Miller alias "Illenium" spolu s XA vydali skladbu "In Your Arms" ktorá mala viac ako 11 miliónov vypočutí už prvý mesiac  jej vydania.

X Ambassadors určite poznáte aj vďaka skladbe "Renegades", ktorý si vyslúžil trojité platinové ocenenie.

Skupina prichádzajú do Bratislavy už 9. marca, ich live koncert si môžeš vypočuť v Majestic Music Clube v Bratislave a my sa veľmi tešíme, že ako support príde práve Lina Mayer.

 

Tento hudobný zážitok naživo si nenechajte ujsť 9. marca 2020 v Majestic Music Clube Bratislava

VSTUPENKY TU